WebAudit

Hogy mi nálunk a WebAudit?

Cégünk elsődlegesen Google Ads kampányok menedzselésével foglalkozik. Így WebAudit szolgáltatásunk is erre épülve alakult ki. Ez azt jelenti, hogy az általunk készített auditok elsődlegesen Google Ads szempontok alapján fogják tartalmazni azokat a weboldallal kapcsolatos optimalizálásra vonatkozó javaslatokat, amik egy jövőbeli vagy akár egy aktívan futó Google Ads kampány hatékonyságát is javíthatják. Ezeknek a javaslatoknak elsődlegesen a weboldal teljesítményének javítása a célja, de ez mellett hirdetési kampányok és keresőoptimalizálás teljesítményét is javíthatják, mivel egyes szempontok mindegyik esetében megegyezhetnek.

Google Analytics

Hogy miért van rá szükség?

WebAuditra azért van sok esetben szükség, mert nagyon sok weboldal kialakítása esetében elsődlegesen a látványt tartották fontos szempontnak vagy túlságosan is a technikai részeket. Ritka az, hogy ez a kettő kiegyensúlyozottan jelenik meg egy weboldal esetében. Egy weboldal többféle forgalmi forrással rendelkezik és minden oldal célja, hogy az ezekből érkező látogatók a legnagyobb mértékben ügyféllé váljanak. Pl.: “a Google Ads kampányok célja, hogy a vállalkozásának weboldalát megmutassa az internetező felhasználóknak”, de egy ilyen kampány működését rendkívül sok tényező befolyásolhatja. Mivel ezek a tényezők javíthatják a megtérülés mértékét, akár egy kattintás költségét és ráadásul növelheti az esélyét, hogy még több új ügyfelet tudjon szerezni. Ezek a legfőbb tényezők amiért rendkívül fontos ezen szempontok alapján vizsgálni, elemezni egy weboldalt.

PageSpeed Insight

Hogy kinek ajánlanánk?

Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk WebAudit szolgáltatásunkat, aki tervez a jövőben Google Ads vagy más hirdetési  rendszert futtatni vagy akár már most is aktívan futnak ilyen hirdetések a weboldalán. A WebAudit szolgáltatásunk egyaránt vonatkozik és alkalmazható minden weboldal típusra. Amennyiben nem biztos, hogy a weboldala alapértelmezett látogatói vagy kampányai hatékonyan működnek, esetleg egy új weboldala esetén szeretné a lehető legjobb alapokkal kezdeni, kérjen ajánlatot most! Cégünk minden weboldal esetén egyedi ajánlatot ad!

Search Console

  Ajánlatkérés
  *Név:

  *Email:

  *Weboldal:

  *Telefonszám:

  Üzenet:

  » A csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező!