Banner Készítés

Bannert készíttetne?

Cégünk a banner készítés terén is több éves tapasztalattal rendelkezik. Egyaránt készítünk PPC hirdetésekhez és oldalon belül kiemelésre is. Vizuális hirdetéssel sok szolgáltatást, eseményt vagy terméket sokkal könnyebben, látványosabban mutathat meg leendő ügyfeleinek és még a vállalkozása brandjét is építhetik a képes hirdetések. Célunk, hogy felkeltsük potenciális ügyfelei érdeklődését az általunk elkészített bannerekkel. Elsődlegesen Google Ads hirdetési banner készítéssel foglalkozunk, de más PPC kampányhoz vagy egyedileg kihelyezett banner megszerkesztését is vállaljuk. Banner készítés során fontos szerepet játszik nálunk, hogy a banner hangsúlyozza a mostani trendeket, kiemelje a vállalkozása, terméke vagy szolgáltatása előnyeit valamint a lehető legjobban hangsúlyozza azon értékes információkat, amik felkelthetik potenciális ügyfeleik érdeklődését.

Banner készítés 1. lépés

Banner hatása:

Egy banner rengeteg féle célt meghatározhat. Használható események, szolgáltatások, termékek, akciók, kedvezmények népszerűsítésére és brandépítésre is egyaránt. Fontos, hogy azért érdemes jó minőségű bannert készíteni, hogy a banner üzenete célba érjen. Ezért érdemes nagy figyelmet szentelni a banner készítés tervezési és  kivitelezési szakaszában is. A bannernak akkor lehet igazán erős hatása, ha képes a vállalkozás célját továbbítani a potenciális ügyfeleknek. Egy jó banner hatására így elérhető, hogy a szolgáltatásunk vagy termékünk iránt érdeklődő felhasználóknak idővel egyértelmű legyen kit kell választani a témában. Azaz elérje, hogy emlékezzenek az Ön vállalkozására!

Banner készítés 2. lépés

Miért van Önnek szüksége bannerekere?

A válasz egyszerű. Mára már nem elég egy online hirdetési rendszerben csak szöveges alapon megjelenni, mert sokkal hamarabb felkelti az érdeklődést egy banner, mint egy szöveges hirdetés. Valamint egy bannerrel sokkal több információt közvetíthet a potenciális ügyfeleiknek. Esetenként akár cselekvésre ösztönözheti és / vagy letesztelheti a színek, képek hatását a felhasználókra. Így feltérképezheti milyen esetekben mi érdekelheti potenciális ügyfeleit és milyen célokat lehet egy banner által elérni. Ez mellett a sok dolog mellett a bannernek köszönhetően brandépítés is történik folyamatosan.

Banner készítés 3. lépés

  Ajánlatkérés
  *Név:

  *Email:

  *Weboldal:

  *Telefonszám:

  Üzenet:

  » A csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező!